- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsRTM Port Party telt af naar jubileumeditie

RTM Port Party telt af naar jubileumeditie

- Advertentie -

Delen

Op vrijdag 7 september is de de tiende editie van de RTM Port Party. In de Cruiseterminal Rotterdam worden ruim 1.500 havenfans verwacht. Met ook nog een goedgevulde sponsorlounge met 450 mensen kijkt de organisatie uit naar de beste editie ooit. “Het is gelukt! Met dank aan de havengemeenschap kunnen we echt iets speciaals maken van dit jubileum.’’

Wederom wordt de RTM Port Party een feest ‘van en voor de haven’. “De sponsorende bedrijven zijn al net zo divers als de bezoekers”, aldus organisatoren van het eerste uur Gerrit Peekstok en Rogier Jansen. “We zeggen weleens gekscherend dat dit het feest is waar de directeur naast de kraanmachinist netwerkt en feest viert, maar het is echt zo. Daar zijn we trots op. Het reflecteert perfect hoe de Rotterdamse haven in elkaar zit. Alles en iedereen is nodig om er een succes van te maken. Voor de RTM Port Party geldt hetzelfde.”

 

Hoofdpijn

De bezoekersaanmeldingen lopen volgens de organisatie” op schema. Zonder twijfel mogen we ruim 1.500 havenfans verwelkomen. Na negen edities weten we dat we ons daar niet druk over hoeven te maken.”

Om leuke extra’s te kunnen toevoegen aan het vaste concept, waren voor deze editie echter wel meer sponsors nodig. “Daarin zijn we geslaagd! Gelukkig maar. Vaak wordt ons gevraagd of we er als club wat aan over houden. Dat is niet het geval, alleen hoofdpijn”, zeggen de heren lachend.

 

Jong Havenvereniging

Voor Gerrit Peekstok en Rogier Jansen wordt het de laatste editie waarbij ze in de organisatie zitten. “Gelukkig hebben we altijd kunnen rekenen op een team, dat wel eens wisselde. Maar het wordt tijd om het ‘voortrekkersstokje over te dragen.’”

De eerste editie vond plaats in september 2011. Het initiatief lag, en is nog steeds, in handen van Jong Havenvereniging, maar alle havenfans zijn van harte uitgenodigd. Inmiddels zijn onder de bezoekers alle beroepen en leeftijden uit de haven wel aanwezig. Het is mooi om te zien hoe de passie voor de Rotterdamse haven ons verbindt.””

Aanmelden voor de RTM Port Party is nog steeds mogelijk. Kijk op www.rtmportparty.nl.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -