Riverdating bij Barge to Business

0

‘Barge to Business’, het binnenvaartcongres voor verladers wordt in het Square Brussels Meeting Centre in Brussel gehouden van 30 november en 1 december. De organisatie is in handen van Platina, het uitvoerende project van het actieplan voor de binnenvaart Naiades.

Op deze tweedaagse conferentie voor de binnenvaart wordt het gebruik van gespecialiseerde diensten, vernieuwende oplossingen, nieuwe technologieën en het aanleren van Europees Supply Chain Management over het voetlicht gebracht..
In het voor 8,5 miljoen euro kostende Platina nemen 22 partners deel uit negen landen.

Riverdating
Onderdeel van Barge to Business is Riverdating, georganiseerd door Voies navigables de France (VNF). Het biedt de mogelijkheid aan zowel de binnenvaartgemeenschap als de leveranciers van logistieke diensten om hun logistieke netwerk aan Supply Chain Managers aan te bieden die gebruik willen maken van de binnenvaart voor transport.
Een ander onderdeel is een informatiemarkt door middel van conferenties die de binnenvaart de mogelijkheid biedt om vernieuwende en ecologische initiatieven te presenteren.
Barge to Business 2010 zal plaatsvinden in het SQUARE Brussels Meeting Centre (Mont des Arts – Kunstberg, 1000 Brussel – tegenover het station Brussel-Centraal).
Meer info op www.bargetobusiness.eu.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.