Publieksprijs voor beste boot HISWA te water

0
hiswa te water Lelystad 2018

Van 4 tot 8 september is in Batavia Haven Lelystad de HISWA te water, omschreven als ‘het Walhalla voor de watersporter’. Een onvoorstelbare hoeveelheid recreatieboten ligt daar geëxposeerd, uitnodigend voor de bezoekers om een keer uit te proberen.

Het is de tweede keer dat HISWA te water in Lelystad wordt gehouden. Voor de eerste keer zal de organisatie van de HISWA te water dit jaar de ‘HISWA te water Publieksprijs’ uitreiken. Alle boten die van 4 tot en met 8 september op de botenbeurs in Lelystad te zien zijn, maken kans om te winnen. Arjen Rahusen, directeur van de HISWA te water: “Dit is de eerste keer dat wij een verkiezing organiseren waarbij niet een vakjury, maar het publiek beslist. Deze verkiezing staat dan ook los van alle andere verkiezingen. Wij zijn zeer benieuwd welke boot favoriet is onder de bezoekers.” Stemmen is kosteloos en kan voorafgaand en tijdens de beurs op www.hiswatewater.nl. “De reden voor deze prijs is om zowel bezoekers als exposanten erop attent te maken dat er heel veel moois in Batavia Haven Lelystad te bewonderen zal zijn. Natuurlijk zijn de verschillen groot en is het vaak ‘appels met peren’ vergelijken, maar alvorens in allerlei subcategorieën te verzanden kan een ieder gewoon zijn eigen voorkeur aangeven” aldus mede-organisator Jan-Pieter Oosting van YachtFocus, sponsor van de prijs.

De winnende boot zal op zondagmiddag 8 september 2019 bekend worden gemaakt in het Theater aan het water; het podium van de HISWA te water.

Openingstijden

Woensdag 4 september 10:00 – 18:00

Donderdag 5 september 10:00 – 18:00

Vrijdag 6 september 10:00 – 20:00

Zaterdag 7 september 10:00 – 18:00

Zondag 8 september 10:00 – 18:00

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.