- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsPeter Zorge volgt Teus Visser op bij Reikon

Peter Zorge volgt Teus Visser op bij Reikon

- Advertentie -

Delen

Na ruim negen jaar is Teus Visser als directeur van Reikon opgevolgd door Peter Zorge. Hij blijft tot eind van het jaar actief om zijn taken af te ronden en over te dragen.

“Het was geen eenvoudig besluit om deze stap te nemen”, zegt Teus Visser. “Afscheid nemen van een fantastisch bedrijf dat zich enorm mooi ontwikkeld heeft de afgelopen jaren en van een heel bijzonder team van mensen dat zich met hart en ziel inzet voor de klant, het bedrijf en elkaar. Prachtig om daar de afgelopen negen jaar deel van te hebben mogen zijn.”

Visser verdwijnt niet uit het zicht aangezien hij per 1 januari 2024 start als CEO van de Reikon Beheer. Die holding is onder andere eigenaar van Reikon.

Groei

Peter Zorge is een bekende in de nationale en internationale maritieme sector. Ruim dertig jaar werkte hij bij Koninklijke Econosto, het latere Eriks, waarvan de laatste 23 jaar als Director Business Unit Maritime. Sinds 1 juni van dit jaar heeft Peter al met het team van Reikon kunnen optrekken om daarmee de overdracht naadloos te laten verlopen.

Reikon levert onder meer pompen en compressoren en vertegenwoordigt bekende merken als Azcue, Gefico, Detegasa, Headway en Ueberall. De afgelopen jaren heeft de organisatie een flinke groei doorgemaakt. Het team van Reikon verwacht die lijn de komende jaren verder voort te zetten.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -