- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsNu inschrijven voor LKSCC-vaartocht met hulpbehoevenden

Nu inschrijven voor LKSCC-vaartocht met hulpbehoevenden

- Advertentie -

Delen

Ook dit jaar organiseert het Landelijke Katholiek Sociaal Cultureel Centrum (LKSCC) een vaartocht voor hulpbehoevenden. Dat gebeurt in samenwerking met de Landelijke Parochie voor de binnenvaart-, circus- en kermisgemeenschap.

De vaartocht met vakantie-hospitaalschip Prins Willem Alexander is bedoeld voor mensen die speciale hulp nodig hebben. De reis is van zondag 29 april tot en met vrijdag 4 mei. De opstapplaats is Nijmegen, ontscheept wordt er in Arnhem.

De inschrijving staat open voor mensen afkomstig uit de binnenvaart, de circus- en kermisgemeenschap die niet met een normaal gezelschap op vakantie kunnen. Mensen die (één op één) hulp nodig hebben. De ongeveer veertig vrijwilligers aan boord verlenen die hulp en dragen zodoende bij aan een onvergetelijke reis voor de gasten.

De kosten voor deze geheel verzorgde reis bedragen € 695,- per persoon. Wilt u mee, of kent u iemand die graag mee zou willen? Neem dan contact op met het LKSCC voor informatie en een inschrijfformulier:
+31 (0)24 – 377 75 75
[email protected]
postadres: LKSCC, t.a.v. PWA-vakantie 2018, postbus 390, 6500 AJ Nijmegen

Meer informatie over het programma, het vaarschema en de voorzieningen aan boord is te vinden op de website van het LKSCC.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -