- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsNoord-Holland: aangepaste bediening door tekort aan brugwachters

Noord-Holland: aangepaste bediening door tekort aan brugwachters

- Advertentie -

Delen

De provincie Noord-Holland bedient sommige bruggen en sluizen deze zomer op aangepaste tijden. Lees: minder vaak. De oorzaak is een tekort aan personeel. “Ondanks wervingsacties, aangepaste werktijden en pendelende brugwachters is het niet gelukt om voldoende brugbedieners te vinden.”

De brugwachter die er wel zijn, “zullen deze zomer voorrang geven aan de bediening van de drukste vaarroutes”, kondigt Noord-Holland aan. “Op andere plekken zullen de bedieningstijden mogelijk aangepast worden.”

Vertraging

Het probleem speelt al langer. Door personeelsgebrek lukte het de afgelopen maanden niet om alle bruggen en sluizen op de door de provincie beheerde vaarwegen volgens afspraak te bedienen. “Ondanks de werving van een aantal extra brugbedieners kan er deze zomer mogelijk toch vertraging in de brug- en sluisbediening ontstaan.”

Informatie

Actuele informatie over de brugbediening staat op vaarweginformatie.nl en in de app van RiverGuide. Vragen over brugbediening kunnen ook gesteld worden aan het servicepunt van de provincie Noord-Holland via 0800 – 0200 600 (gratis) of per mail: [email protected].

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -