Nieuwe opzet Bargelink.com

0

De website van Bargelink.com is vernieuwd. Op vrijdag 10 september komt versie 6.0 online. “Bargelink heeft een nieuwe motor gekregen: sneller en sterker!”, schrijft directeur Axel Götze-Rohen in een e-mail aan relaties. “Casco en techniek zijn meer of min onaangetast.” Daarmee bedoelt hij dat het uiterlijk nauwelijks veranderd is.
Maar veiligheid en databescherming stonden hoog op de agenda bij de vernieuwing. Deelnemers moeten bijvoorbeeld hun wachtwoord aanpassen.

Overzichtelijker
Belangrijke veranderingen zitten u in de modules Vracht-Scout en Barge-Scout. De informatie is overzichtelijker gepresenteerd en het aanbieden van een schip of lading gaat nu via enkele logische stappen.
Ook gaat Bargelink meer informatie over de eigen organisatie vermelden. “Bargelink levert continu informatie en gegevens over en voor de Europese binnenvaart: tienduizenden tonnen lading en elke maand meer dan 1.000 scheepsaanbiedingen. Maar over de firma Bargelink, ons team en de nieuwste ontwikkelingen was tot nu toe weinig te lezen.”
Dat verandert. Door een Facebook-Plugin zijn nu onder ‘Informatie/Nieuws’ actuele berichten over en van Bargelink te lezen of video turorials te bekijken.

In verband met de technische activiteiten die nodig zijn voor de nieuwe versie, is Bargelink.com vanavond niet bereikbaar.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.