- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsNieuwe editie opleiding binnenvaartondernemer van start

Nieuwe editie opleiding binnenvaartondernemer van start

- Advertentie -

Delen

Op 20 februari gaat bij Inholland Academy in Rotterdam opnieuw de opleiding Succesvol binnenvaartondernemer van start. Dat begint met een introductiemodule. Deelnemers die in het bezit zijn van een hbo-diploma, krijgen vrijstelling van deze module en starten op 15 maart. De opleiding duurt een jaar.

Inholland Academy heeft de studie in samenwerking met de brancheverenigingen Centraal Bureau voor Rijn- en Binnenvaart (CBRB) en Koninklijke BLN-Schuttevaer ontwikkeld. De opleiding verschaft deelnemers belangrijke kennis en vaardigheden om beter te ondernemen in de snel veranderende en innovatieve binnenvaartwereld.

 

‘Blended Learning’

De opleiding is bedoeld voor schippers, kapiteins, kapitein-managers, reders en andere professionals uit de binnenvaart. Om de opleiding zo toegankelijk mogelijk te maken, gebeurt die in een vorm die Inholland Blended Learning noemt: een combinatie van e-learning via een online leerplatform en klassikale trainingsbijeenkomsten (bij twee vaardigheidsmodules). Zo is de opleiding voor het grootste deel aan boord te volgen via de computer, tablet of smartphone.

 

Zes modules

De opleiding Succesvol binnenvaartondernemer bestaat uit zes modules:

  • Introductiemodule studievaardigheden
  • Communicatie-, inkoop- en verkooptechnieken
  • Personeel & organisatie
  • Bedrijfseconomie
  • Keten en ketenbeheer
  • Businessplannen en verdienmodellen

Wie de complete opleiding succesvol afrondt, ontvangt een gecertificeerd diploma. Het is ook mogelijk om losse modules te volgen. Dan krijgt een deelnemer de betreffende deelcertificaten.

 

Korting voor leden

De kosten voor de volledige opleiding bedragen 2.735 euro (exclusief literatuur). Leden van BLN-Schuttevaer en CBRB ontvangen 500 euro korting. De kosten van de losse modules variëren van 265 tot 675 per module.

Op de website van Inholland vind je meer informatie. Met vragen kun je ook terecht bij Peter Brandt van BLN-Schuttevaer (078 – 782 05 65), Jan Vogelaar of Freya Diepeveen van het CBRB (010 798 98 00).

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -