Nieuwe directeur voor Vereniging van Waterbouwers

0

“Ik kijk er naar uit me nog breder in te zetten voor deze sector.” Dat zegt Andrea Vollebregt (39), de nieuwe directeur van de Vereniging van Waterbouwers. Zij volgde op 1 januari Edwin Lokkerbol op, die ruim vijf jaar directeur van de vereniging is geweest.

Vollebregt werkte sinds mei 2019 als senior adviseur Markt voor de Vereniging van Waterbouwers. Daarvóo1r was zij tien jaar werkzaam als manager External Affairs Duitsland bij Havenbedrijf Rotterdam.

Grote veranderingen

“Deze sector heeft belangrijke toegevoegde waarde voor de BV Nederland, maar staat ook aan de vooravond van grote veranderingen”, aldus Vollebregt. De waterbouwers willen met hun kennis en kunde een belangrijke bijdrage leveren op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en klimaatadaptatie.

Het actuele (inter)nationale politieke speelveld, met thema’s als stikstof, PFAS en de Europese Green Deal, vragen om een stevige belangenbehartiging, aldus voorzitter Hendrik Postma. “Het bestuur heeft er vertrouwen in dat Andrea Vollebregt als nieuwe directeur de juiste persoon is om dit succesvol gestalte te gaan geven.”

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.