- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMOCE maakt reputatie nog steeds waar

MOCE maakt reputatie nog steeds waar

- Advertentie -

Delen

De tiende editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) trok 4.103 studenten, starters en (young) professionals Het carrière- en netwerkevent in WTC Rotterdam blijft daarmee hét platform voor mensen die zich voorbereiden op hun loopbaan in de natte sector en degenen die een andere baan zoeken.

Om 11.00 uur werd MOCE officieel geopend door Young Maritime Representative Dominique Smit. Tijdens zijn openingsspeech kaartte hij de vele kansen in de maritieme en offshore industrie aan. “We weten allemaal dat er op dit moment een dip is in de maritieme en offshore markt. Maar de bedrijven die in deze dip zitten, zijn hier vandaag wel aanwezig en op zoek naar nieuw talent. Laat je daarom niet afschrikken en volg je passie!”

 

Stages

Na het luiden van de scheepsbel stroomde de beursvloer vol met enthousiaste bezoekers. Naast de stand waren er bedrijfspresentaties, waar interessante projecten werden gepresenteerd. In de kubus van de MaritiemeVacaturebank.nl konden bezoekers terecht met vragen over het sollicitatieproces en tips voor een sterk cv. Nieuw dit jaar was het Stage Informatiepunt, waar studenten een overzicht vonden van (bijna) alle actuele stages en onderzoeksopdrachten bij de exposanten van MOCE.

 

Nieuw talent

Organisator Navingo kijkt met trots terug op de tiende editie. “Wij zijn vooral blij te zien dat, hoewel de markt het nu iets lastiger heeft, er nog steeds veel bedrijven zijn die bezig zijn met innovatieve  projecten en op zoek zijn naar nieuw talent”, aldus Annemieke den Otter, Business Unit Manager Events & Exhibitions. “Dank aan de bezoekers, exposanten, organisatoren en alle andere betrokkenen. Door hun enthousiasme en inzet kunnen en mogen wij al tien jaar lang MOCE organiseren.”

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -