- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMobil Delvac: standtijd naar 1.000 uur

Mobil Delvac: standtijd naar 1.000 uur

- Advertentie -

Delen

Na een periode van intensief testen heeft Den Hartog  vrijgave ontvangen op de Mobil Delvac XHP ESP 10W-40 voor een standtijd tot 1.000 uur op de Mitsubishi S12A2-motoren, geleverd door Koedood Dieselservice.

Samen met Koedood en ExxonMobil heeft Den Hartog verschillende laboratoriumtests laten  uitvoeren om te ontdekken welk Mobil-product het best aansluit bij de eisen die een Mitsubishi-motor aan het smeermiddel stelt. Daaruit bleek dat de Mobil Delvac XHP ESP 10W-40 uitstekende reinigende eigenschappen heeft bij een relatief lage temperatuur. Tijdens de tests bleven de brandstofleidingen, stoterstangen en tuimelaars onder de kleppendeksels schoon, aldus Den Hartog.

Het bedrijf citeert trots een dieselmonteur van Koedood: “We zien vaak dat de aanvoerleiding van de gasolie naar de verstuiver nog wel zwart aangeslagen is, terwijl de retourleiding schoon is. Dit doordat de aanvoerleiding kouder is dan de retourleiding. Echter, bij gebruik van deze smeerolie zijn beide leidingen brandschoon.

 

(foto Den Hartog)

Vrijgave voor 1.000 uur

Uit nadere inspectie, uitgevoerd door Koedood Dieselservice, bleek dat ook de verbrandingsruimtes van de cilinders prachtig schoon zijn. Op de beelden van de videoscoop waren nauwelijks sporen van slijtage te ontdekken. Op basis van de positieve resultaten heeft Koedood Dieselservice besloten om de Mobil Delvac XHP ESP 10W-40 vrij te geven voor een standtijd tot 1.000 uur in de Mitsubishi S12A2-modellen.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -