- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMartin van Dijk erelid van VBW

Martin van Dijk erelid van VBW

- Advertentie -

Delen

Tijdens de jaarvergadering van de Verein für Europäische Binnenschifffahrt und Wasserstraßen (VBW) is Martin van Dijk benoemd tot erelid van de organisatie. Van Dijk heeft zich binnen de VBW en daarbuiten jarenlang sterk gemaakt voor de belangen van de Europese binnenvaart.

 

(foto VBW)

VBW-voorzitter Heinz-Josef Joeris bedankte Van Dijk voor diens inzet en schetste hoe de Nederlander zich met name als voorzitter van de Internationale Afdeling van Koninklijke Schuttevaer opwierp als ambassadeur van de Europese binnenvaart. Hij herinnerde onder meer aan de diplomatieke en coördinerende rol die Martin van Dijk uitoefende na de averij met de Waldhof.

Niels Anspach (BP Europe) is tot vicevoorzitter verkozen. Hij volgt zijn collega Jörg Becker op, die eind dit jaar weggaat bij BP. Nancy Scheijven van Rijkswaterstaat volgt vicevoorzitter Pieter Janssen op, die niet meer voor RWS werkt. Eric Schultz (BLN-Schuttevaer) neemt de plaats over van Martin van Dijk. Volker Seefeldt (HTAG) is als plaatsvervangend voorzitter aangewezen.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -