- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMaritime Industry vernieuwt in 2019

Maritime Industry vernieuwt in 2019

- Advertentie -

Delen

De vakbeurs Maritime Industry viert op 7, 8 en 9 mei 2019 zijn 15-jarig bestaan. Easyfairs heeft de eerste plannen voor die jubileumeditie bekendgemaakt. Zo komt er een centrale jubileumzone, is er door de verbouwing van de eerste etage een nieuwe indeling en verbindt de beurs zich ook dit jaar aan een goed doel: Stichting Vrienden van het Sophia.

“We gaan voor deze jubileumeditie flink vernieuwen”, zegt Babette Fokkens namens de beursorganisatie. “Niet alleen vanwege het jubileum, maar ook door de uitbreiding van Evenementenhal Gorinchem. Begin 2019 wordt begonnen met de verbouwing van de eerste etage tot een volwaardige beursvloer. Hierdoor ontstaat 2.000 extra vierkante meter aan expositieruimte.”

De verbouwing is vóór Maritime Industry afgerond, vertelt ze. “Waardoor wij een primeur hebben, want we zijn de eerste beurs die gebruik maakt van deze vernieuwde en uitgebreide beursvloer. En die extra vierkante meters kunnen we goed gebruiken, aangezien de laatste edities volgeboekt waren. Door deze uitbreiding is de beursvloerindeling ook vernieuwd.”

 

Jubileumzone

De nieuwe beursvloerindeling bestaat onder andere uit een centrale jubileumzone “waar geschiedenis, heden en toekomst centraal staan”. Verder geeft Maritime Industry een blik op de toekomst met virtual reality, is er aandacht voor de nieuwe emissie-eisen voor de binnenvaart en treft de bezoeker een uitgebreid aanbod aan van de allerlaatste technieken.

Fokkens: “In vijftien jaar is de beurs gegroeid tot een toonaangevende vakbeurs waar specialisten in de maritieme industrie hun oplossingen, producten en innovaties aan de markt presenteren. Dat zal in 2019 niet anders zijn. Sterker nog: het aanbod zal nog completer en uitgebreider zijn dan voorheen door de uitbreiding van de eerste verdieping.”

 

Stichting Vrienden van het Sophia

Daarnaast verbindt Maritime Industry zich ook in 2019 weer aan een goed doel. Deze keer is dat Stichting Vrienden van het Sophia. Deze stichting doet er alles aan om het verblijf voor kinderen in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken en draagt bij aan de financiering van wetenschappelijk onderzoek en vernieuwende projecten.

 

Nieuw aircosysteem

Afgelopen zomer is Evenementenhal Gorinchem voorzien van een nieuw, energiezuinig aircosysteem. “Er heerst nu altijd een vriendelijk klimaat in de beurshal, en dat was een must, zo bleek ook tijdens afgelopen editie die plaatsvond onder zomerse omstandigheden.”

Ook het parkeerterrein van Evenementenhal Gorinchem is heringericht. Er zijn 150 extra parkeerplekken gerealiseerd en alle in- en uitritten zijn vernieuwd ten behoeve van een vlottere doorstroming.”

“Ook is het parkeerterrein voorzien van slagbomen, waardoor exposanten en bezoekers hun auto veilig en bewaakt kunnen parkeren. We hanteren sinds de zomer een klein parkeertarief van 5 euro per dag.”

 

Maritime Industry 2019

De vijftiende editie van Maritime Industry is op 7, 8 en 9 mei 2019 te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Met meer dan 500 exposanten en ruim 10.000 bezoekers is Maritime Industry het meest complete platform voor de binnenvaart. Op dit moment hebben al 300 exposanten zich ingeschreven voor de jubileumeditie.

foto’s: Easyfairs

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -