Lagere premie rechtsbijstand voor EOC-leden

0

EOC (efm Oranje combinatie) heeft de premie voor de rechtsbijstandsverzekering Scheepsrecht met 20 procent verlaagd. Dat vloeit voort uit de fusie tussen efm en Oranje verzekeringen.

Nu de basis is gelegd met de op 1 juli effectief geworden fusie, wil EOC onderlinge schepenverzekering samen met haar leden ‘bouwen aan een voortvarend verzekerde toekomst’. Een voorbeeld van de schaalvoordelen is de premieverlaging van 20 procent voor Scheepsrecht Beroepsmatige Vaart en Scheepsrecht Particulier. Als onderlinge streeft EOC geen winst na en komen de voordelen rechtstreeks ten goede aan de leden en verzekerden.

Claimcultuur
De medewerkers van EOC merken dagelijks dat een goede rechtsbijstandsverzekering zeer belangrijk is. ‘Dit wordt de komende jaren alleen maar meer’, aldus de verzekeraar. ‘De claimcultuur neemt toe en rechtssystemen zijn ingewikkelder geworden.’
‘Bij de exploitatie van een schip ziet EOC in de praktijk diverse conflicten ontstaan. De kracht van Scheepsrecht is de klant vooraf met advies bij te staan. Dit voorkomt vaak dure juridische procedures. Ontstaat er wel een juridische procedure dan is het goed te weten dat er een persoonlijk betrokken jurist met scheepvaartkennis naast u staat.’

Scheepsrecht is een gezamenlijk product van de Noord Nederlandsche P&I club (NNPC) en EOC onderlinge schepenverzekering. De rechtsbijstand is speciaal ontwikkeld voor de scheepvaart.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.