- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsLaatste Zaalvoetbaltoernooi

Laatste Zaalvoetbaltoernooi

- Advertentie -

Delen

Op zaterdag 16 november wordt in Arnhem voor de allerlaatste keer het Zaalvoetbaltoernooi voor Schippersinternaten gehouden. Negentien edities hebben de families Mannak, Eerkes en Hoogeveen het evenement georganiseerd. Door het teruglopen van het aantal kinderen dat op internaten woont, daalt het aantal deelnemende teams al jaren.

“We kunnen beter nu het besluit nemen”, zegt Harm Mannak. “Dit jaar gaat het nog met zestien teams; in elke categorie vier.” Prinses Margriet (Zwolle), Sint Nicolaas (Nijmegen), Julia (Zwijndrecht), De Singel (Dordrecht) en Het Kompas (Lemmer) maakt dit jaar het Koningin Juliana-internaat uit Terneuzen zijn debuut met één team.

“We hebben er zin in, gaan er weer een feest van maken”, belooft Mannak. “We hebben het altijd met veel plezier gedaan. Hierna is het mooi geweest.” Register Holland is net als vorig jaar hoofdsponsor, EOC is subsponsor. Het Zaalvoetbaltoernooi vindt plaats in Sportcentrum Valkenhuizen. De wedstrijden beginnen om 10.0 uur. De finales starten om 14.00 uur.

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -