- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsKNRM ontvangt VRC-penning

KNRM ontvangt VRC-penning

- Advertentie -

Delen

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij ontving donderdagavond 30 november de VRC-penning tijdens het jaardiner van de Vereniging Rotterdamse Cargadoors in Ridderkerk. De VRC-penning is een blijk van waardering voor prestaties, bijdragen en werkzaamheden die de haven van Rotterdam ten goede komen. Eerdere winnaars waren onder andere de KRVE, ECT en STC.

VRC-bestuurslid Pieter Bloemendaal overhandigde de erepenning aan Pleun de Koning, de reddingbootschipper van KNRM Hoek van Holland. Bloemendaal benadrukte de waarde van de KNRM voor het aanloopgebied van de Rotterdamse haven en het belang van de Radio Medische Dienst van de KNRM.

 

(foto VRC)

Verguld

“Geweldig dat de rederijen en de havenbedrijven op deze manier hun waardering uiten voor de vrijwillige reddingbootbemanningen die 24 uur per dag en onder alle omstandigheden klaarstaan voor de zeeman in nood”, zei KNRM-woordvoerder Edward Zwitser.

“Dat die waardering al sinds mensenheugenis ook gepaard gaat met de zogenaamde scheepsbijdragen aan de KNRM stemt ons dankbaar. Wij zijn blij en verguld met de goede band en danken de VRC voor deze blijk van erkenning.”

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -