- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsJan Hendrik Dronkers wordt hoogste ambtenaar bij I en W

Jan Hendrik Dronkers wordt hoogste ambtenaar bij I en W

- Advertentie -

Delen

Jan Hendrik Dronkers wordt secretaris-generaal van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De ministerraad heeft ingestemd met het voorstel van minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De benoeming gaat in op 1 september.

Jan Hendrik Dronkers is op dit moment directeur-generaal Luchtvaart en Maritieme Zaken. Daarnaast was hij al plaatsvervangend secretaris-generaal bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Daarvóór was hij onder meer directeur-generaal Rijkswaterstaat, hoofdingenieur-directeur van de directie Noord-Holland en plaatsvervangend directeur-generaal Mobiliteit bij het toenmalige ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Jan Hendrik Dronkers rondde de hts-opleidingen Civiele techniek en Economische bedrijfstechniek af en studeerde daarna Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Binnenvaartbeleid

Het afgelopen jaar was Dronkers nauw betrokken bij het binnenvaartbeleid. Hij trad ook op als gastspreker bij binnenvaartorganisaties. Zoals bij het eeuwfeest van de CBOB in september en de jaarvergadering van BLN-Schuttevaer in november in Ahoy.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -