- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsInterrijn neemt Eurokor over

Interrijn neemt Eurokor over

- Advertentie -

Delen

Interrijn neemt Eurokor Barging uit Ridderkerk over. De Zwijndrechtse logistiek specialist met diverse binnenvaartactiviteiten verstevigt daarmee zijn marktpositie. Gezamenlijk zijn de bedrijven goed voor het transport van 7,5 miljoen ton (in 2021) en een vloot van meer dan honderd schepen en duwbakken.

“Samen hebben we een bredere spreiding van ladingtypes, vaargebied en bieden we nog meer vervoersgarantie voor onze klant en zekerheid voor onze schippers”, zegt Interrijn-CEO Matthijs Mannak op de website van het bedrijf. Eind 2020 nam het bedrijf ook al (GVR) Agritrans over.

Groei

De groei past in de strategie van opschalen, integreren en samenwerken om zo een stabiele factor te blijven in de keten voor steeds meer logistieke partners. Het vaargebied strekt zich uit van alle grote Europese zeehavens naar België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.

Interrijn bestaat sinds 1971. De aandelen zijn gelijk verdeeld over Petersonen FMS. De groep bestaat onder meer uit Interrijn, Ara Bulk, BLG/Interrijn Autotransporten, Rhino Ro-Ro Service en EWT Schifffahrtsgesellschaft.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -