- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsHinder door renovatie Grevelingenbrug

Hinder door renovatie Grevelingenbrug

- Advertentie -

Delen

Rijkswaterstaat start in de week van 16 oktober met voorbereidende werkzaamheden voor de renovatie van de Grevelingenbrug. De scheepvaart ondervindt daarvan hinder vanaf maandag 13 november.

Die dag starten namelijk de renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan de Grevelingenbrug en -sluis zelf. Ze duren tot en met donderdag 30 november.

Rijkswaterstaat vervangt onder andere de elektrotechnische en werktuigbouwkundige onderdelen van de brug over de Grevelingensluis. Ook wordt het bedienings- en besturingssysteem aangepast.

 

(illustratie Google Maps)

Stremmingen

Door deze werkzaamheden is de Grevelingensluis op maandag 13 november van 00.00 tot 24.00 uur gestremd voor alle scheepvaartverkeer. Van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 november geldt een hoogtebeperking. De maximale doorvaarthoogte bedraagt dan NAP +6,25 meter.

Van zaterdag 18 tot en met donderdag 23 november 2017 is de Grevelingensluis opnieuw volledig gestremd. Op vrijdag 24 november en van maandag 27 tot en met donderdag 30 november is de sluis dagelijks gestremd van 07.00 tot 17.00 uur.

foto boven: Michiel1972

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -