- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsGreen Award: korting en punten bij Tank-Eye

Green Award: korting en punten bij Tank-Eye

- Advertentie -

Delen

Tank-Eye is incentive provider van Green Award geworden. Het jonge bedrijf uit Hendrik-Ido-Ambacht geeft binnenvaarttankers met een Green Award-certificaat 10 procent korting op de aanschaf van het innovatieve Tank-Eye Vapour Lock Valves.

Op tankers kunnen ladingdampen vrijkomen bij onder andere handmetingen, temperatuur- metingen, water peilen, open monstername en gasmetingen. Het Tank-Eye systeem, met vapour lock valves op de butterwash-deksels of op het tankhoofd die luchtdicht toegang geven tot ladingtanks, kan dit voorkomen. Dit zorgt voor een veiligere en gezondere werkomgeving voor de scheepsbemanning, ladinginspecteurs en terminaloperators. Terwijl de tanks op druk blijven staan, zorgt het systeem ervoor dat alle inspecties volledig gesloten en emissieloos uitgevoerd kunnen worden.

Punten voor Green Award

“Verhoging van de veiligheid en de verlaging van emissies zijn thema’s waarop Tank-Eye en Green Award zich beide richten”, zegt directeur Jan Fransen van Green Award. “Het is mooi dat we daar nu ook op samenwerken. Naast de korting op het systeem bij Tank-Eye kunnen tankers met de extra maatregel ook punten verdienen op de nieuwe aanvullende eisen van Green Award.”

Deef Claeys en Frank Kerstens, oprichters en eigenaren van Tank-Eye, voegen daaraan toe: “Voor tankereigenaren, waar veiligheid op 1 staat en die emissies willen reduceren, zijn onze Tank-Eye closed systems een mooie toegevoegde waarde. Onze wereld moet evolueren naar een groenere, emissievrije aarde en daar dragen wij met onze innovatieve oplossing graag aan bij.”

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -