- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsExtra startdatum BBL-opleiding Matroos

  Extra startdatum BBL-opleiding Matroos

  - Advertentie -

  Delen

  Op 5 maart start het STC in Rotterdam de BBL-opleiding Matroos Binnenvaart. Deze op de praktijk afgestemde mbo niveau 2-opleiding is bedoeld voor jongeren die aan de slag willen in de binnenvaartsector, maar niet vijf dagen per week in de schoolbanken willen zitten. Aanmelden voor deze opleiding, die alleen van start gaat als er voldoende aanmeldingen zijn, kan tot 16 februari.

  Tijdens de opleiding leren de studenten hoe zij aan boord ondersteuning moeten bieden bij de uitvoering van nautische, operationele en technische werkzaamheden. Er is aandacht voor het omgaan met verschillende soorten lading en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Ook thema’s als veiligheid, communicatie en werken en wonen aan boord komen aan bod. Daarnaast is er aandacht voor talen, navigatie en topografie.

   

  Open dag

  Om met de opleiding te kunnen starten moeten de studenten in het bezit zijn van een vmbo-diploma of een mbo-diploma op niveau 1. Diegenen die hier niet aan voldoen, maar wel willen starten moeten slagen voor de STC-toelatingstoets. Meer informatie over de opleiding en de aanmeldprocedure is te vinden op www.mbo-stc.nl/matroos.

  Geïnteresseerden zijn welkom op de open avond van vrijdag 19 januari of de open dag van zaterdag 20 januari. Ook kunnen zij bellen met mevrouw Middelman of meneer Vroombout: (010) 44 8 64 39.

  foto boven: STC Group

   

   

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -