- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsExtra feestelijke kerstviering bij KSCC

Extra feestelijke kerstviering bij KSCC

- Advertentie -

Delen

De Tweede Kerstdagviering op het KSCC Nijmegen wordt een extra feestelijke. Tijdens de dienst op zondag 26 december wordt namelijk ook het 50-jarig priesterjubileum van aalmoezenier Bernhard van Welzenes gevierd. De landelijk aalmoezenier is op die dag precies vijftig jaar eerder tot priester gewijd. Daarnaast is hij ook op de kop af vijftig jaar directeur van het KSCC.

Er zijn tijdens eucharistieviering de nog twee jubilea te vieren: de RK Schippersparochie bestaat eveneens vijftig jaar en de RK Parochie voor het Kermis- en Circuspastoraat vijftien jaar.

Celebrant van de viering is landelijk aalmoezenier Van Welzenes zelf. Medecelebranten zijn de vroegere schippersbisschop Ad van Luyn en provinciaal pater Wilfried Wambeke.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Stefan Peters en Philip van de Ven (trompet en hoorn), Dinie Jacobs (fluit), Sylvia Greve en Ingeborg Hubers (zang en piano) en het KSCC Kerkkoor.

Het aantal plaatsen is – mede door de coronamaatregelen – beperkt. Vooraf aanmelden voor de eucharistieviering is daarom nodig. Dat kan via [email protected] of (024) 377 75 75. De viering is ook te volgen via de online livestream.

Kerstnacht

Op vrijdag 24 december is op het KSCC-centrum in Nijmegen een Kerstnachtviering. Die duurt van 21.30 tot 23.00 uur. De Kerstnachtviering wordt voorgegaan door landelijk aalmoezenier Bernhard van Welzenes. Voor muzikale begeleiding zorgen het KSCC Kerkkoor en Stefan Peters en Philip van de Ven (trompet en hoorn).
Ook te volgen via livestream.

 

 

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -