- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsEuropese Vereniging van Binnenschippers: Er moet iets veranderen!"

Europese Vereniging van Binnenschippers: Er moet iets veranderen!”

- Advertentie -

Delen

De Europese Vereniging van Binnenschippers heeft de schippers die de vereniging volgen op Facebook opgeroepen met hoornsignalen ter hoogte van Zollhafen Mainz hun onvrede duidelijk te maken over het beleid van Zollhafen GmbH & Co KG om de ligplaatsen en autoafzetplaatsen in de Zollhafen te verwijderen.

De Zollhafen GmbH & Co KG heeft niet gereageerd op een protestbrief van de vereniging, waarin zij stelt dat het verwijderen van de ligplaatsen duidt op een gebrek aan interesse in de grote economische waarde van de steden aan de Rijn. “Het verwijderen van de ligplaatsen en de autoafzetplaats in Mainz aan de voormalige Frankenbachterminal, voordat er een alternatief is, gaat ten koste van de werk- en leefkwaliteit van de binnenschippers. Geen personeelswisseling, geen inkopen van levensmiddelen, geen weekendbezoek van vrouw en kinderen, dat alles is hier niet langer mogelijk.”

De Europese Vereniging van Binnenschippers

De leden van de Europese Vereniging der Binnenschippers e.V. en de ondersteunende Facebookgroep met meer dan 4.500 volgers hebben besloten met hoornsignalen, binnen het bereik van Zollhafen Mainz de bevolking op deze ‘ondragelijke toestand’ te attenderen. “Er moet iets veranderen”, stelt de vereniging.

Foto Zollhafen Mainz

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -