- Advertentie -
- Advertentie -
HomeEvenementenEOC-Traditionele Schepen Beurs (EOC-TSB)

EOC-Traditionele Schepen Beurs (EOC-TSB)

8 t/m 10 november 2024, Willemsoord

- Advertentie -

Delen

Op 8, 9 en 10 november 2024 opent de EOC-Traditionele Schepen Beurs wederom de deuren. U vindt de beurs op Willemsoord. De voorbereidingen zijn in volle gang. De EOC-TSB wordt voor de zevende keer georganiseerd in Den Helder. De beurs streeft ernaar om een ontmoetingsplek te zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in traditionele schepen, maritieme ambachten, cultuur en historie, en daar meer over wil weten.

De beurs hoopt een breed publiek aan te spreken van mogelijke wereldreizigers die op zoek zijn naar de reis van hun leven aan boord van een oceaanzeiler tot vrijwilligers die zich voor het behoud van het traditionele schip in willen zetten. Van jongeren die dromen van het exploiteren van een schip tot oudere generaties die graag nog eens een reis met hun eigen jacht zouden willen maken, of hun kennis over willen dragen aan nieuwe generaties. Ook de jeugd die voor het eerst een zeilschool gaat bezoeken, of voor het eerst sponsoren gaat zoeken voor hun periode aan boord van een Tall Ship.

Tijdens de beurs zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden. Er zullen lezingen gehouden worden in de vergaderzalen van De Kampanje – met uiteenlopende onderwerpen. Er zullen presentaties gegeven worden over zeilreizen aan boord van schepen. In de Medemblikkerloods (naast Gebouw 66) zullen verschillende ambachten getoond worden en er zullen vele schepen te bezichtigen zijn.

Aan boord van de schepen in de haven bent u overdag van harte welkom om even langs te komen en te kijken. Maar u bent ook van harte welkom om een nachtje te blijven slapen!! Op basis van Boot en Ontbijt kunt u aan boord van verschillende schepen een nachtje verblijven om zo echt de sfeer van de traditionele schepen op te snuiven.

Binnenvaartkrant Specials

De Binnenvaartkrant verschijnt 26 keer per jaar. Bijna de helft van de edities belicht speciale onderwerpen zoals beurzen en evenementen.
Bekijk de eerstvolgende Specials >

Meer informatie

Delen

- Advertentie -

Meer

- Advertentie -
- Advertentie -
- Advertentie -
- Advertentie -

Doelgericht adverteren

Wilt u advies over de mogelijkheden om doelgericht te adverteren? We helpen u graag om op de juiste plek en op het juiste moment bij uw doelgroep in beeld te komen. In de papieren krant, online, of beide.