Drukte op receptie van Fransbergen

0

Aan de haven van Maasbracht, daar waar Roelf Fransbergen (58) 25 jaar geleden Fransbergen Trading & Shipping oprichtte, vierde de familie Fransbergen het jubileum van het bedrijf en nam Roelf Fransbergen afscheid als ceo van de Fransbergen Groep. Veel vrienden, kennissen en zakenrelaties en vertegenwoordigers van de Maasgouwse politiek bezochten vrijdag 3 september de receptie in het feestpaviljoen aan de haven.

Roelf Fransbergen (rechts) met zijn gezin: vlnr de zoons Dennis en Wilmer (zoon) dochter Sandra en echtgenote Dea. (foto Jo Bindels)

De afgelopen maanden namen Roelfs en Dea’s kinderen Wilmer en Sandra (Fransbergen Trading & Shipping) en Dennis (Rederij Stiphout) al de scepters over van de bedrijfsonderdelen van de Fransbergen Groep, maar met de receptie is het terugtreden van Roelf definitief. Hij laat, even afgezien van de malaise in de binnenvaart door de economische crisis, een aantal bloeiende bedrijven achter in de exploitatie van fietsvoetveren, bevrachtingen en passagiersvaart met ruim dertig duwbakken en -boten, veerponten, een vrachtschip en passagiersschepen, 90 vaste personeelsledenbij alle bedrijfsonderdelen en 140 oproepkrachten bij Rederij Stiphout.
Roelf Fransbergen: “Mijn streven om iets moois voor mijn kinderen achter te laten is in vervulling gegaan.”

Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage van de receptie.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.