Donau-handelsreis naar Bulgarije

0

In opdracht van Agentschap NL organiseert Rocon in samenwerking met Centraal Bureau voor de Rijn- en binnenvaart en het Bulgaarse Shortsea and Inland Promotion Center een handelsreis naar Bulgarije. De Donauvloot groeit aanzienlijk sneller dan de Rijnvloot. Het vervoer van goederen zal naar verwachting in de komende tien jaar worden verdubbeld. De capaciteit van de Donau wordt momenteel voor slechts 10 tot 15% benut.
In 2011 wordt gestart met de implementatie van de Donau-strategie die door de EU is geïnitieerd en goedgekeurd. Belangrijk onderdeel hiervan is het beter bevaarbaar maken van de Donau. Voor Nederlandse bedrijven biedt dit mogelijkheden voor werk in binnenvaart, binnenhavens en binnenvaartinfrastructuur.
Tijdens de reis wordt de Euro-Danube beurs in Ruse bezocht en is ruimte voor matchmaking. Ook zullen projecten worden bezocht en is er gelegenheid om met de uitvoerende autoriteiten te spreken.
Deelnamekosten zijn 950 euro, exclusief reis- en verblijfkosten (excl. BTW). De handelsmissie staat open voor maximaal 15 deelnemers.
Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.