- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsDeymann-dochter neemt weer wegvervoerder over

Deymann-dochter neemt weer wegvervoerder over

- Advertentie -

Delen

2M Logistics, een dochteronderneming van Deymann Reederei, heeft weer een wegvervoerder overgenomen. Het is Dubbeldam Transport uit Rotterdam. Een maand eerder kocht het bedrijf Henk Vlot Transport.

Deze strategische overname markeert een verdere stap in de expansiestrategie van de groep, licht Deymann Reederei toe. Het Duitse bedrijf is twintig jaar geleden gestart door binnenvaartondernemer Martin Deymann en groeide uit tot een toonaangevende naam in de maritieme sector.

Uitbreiden

Begin dit jaar richtte Martin Deymann samen met Marcel Hulsker (voorheen Contargo) het bedrijf 2M Logistics op voor aanvullende logistieke diensten. Na Henk Vlot versterkt 2M Logistics zich nu met Dubbelman opnieuw op het gebied van containervervoer over land.

Dubbeldam Transport is een bekende aanbieder van containervervoer door heel Europa. De overname is mede interessant door de diensten op het gebied van reefers, tankcontainers, trailers en stukgoed- en conventioneel vervoer. Marcel Hulsker: “We zijn zeer verheugd over de integratie van Dubbeldam Transport in de 2M Logistics-familie. Deze overname is een belangrijke stap in het uitbreiden van ons aanbod en het bieden van nog betere transportoplossingen aan onze klanten.”

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -