CBRB-directeur Robert Kasteel stopt

0

Robert Kasteel legt op 1 april zijn taken neer als directeur van het CBRB. Hoewel hij met pensioen gaat, blijft Kasteel verbonden aan de brancheorganisatie. Hij blijft beschikbaar als adviseur voor twee dossiers: de voorgenomen fusie met Koninklijke BLN-Schuttevaer en milieu- en vergroening (inclusief de Green Deal).

 

Robert Kasteel is sinds 2013 werkzaam als directeur van het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart. Daarvóór was hij als directeur van binnentankvaartrederij Vopak/Interstream Barging al zeer actief als bestuurslid van het CBRB.

Fusie

Het algemeen bestuur van het CBRB begrijpt Kasteels keuze om zijn functie neer te leggen, maar is ook zeer verheugd dat zijn kennis en kunde op de twee belangrijke dossiers blijven behouden door Kasteels aanblijven als adviseur.

Het bestuur heeft, gelet op de voorgenomen fusie met BLN-Schuttevaer, besloten (nog) geen nieuwe directeur aan te stellen. In de nabije toekomst zal op zoek worden gegaan naar een kandidaat die leiding gaat geven aan de fusieorganisatie. De directiewerkzaamheden van Kasteel verdeeld tussen de voorzitter, de adjunct-directeur en enkele medewerkers.

 

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.