BVB-sponsordag in attractiepark Duinrell

0

Het BVB hield zaterdag 6 juli zijn tweejaarlijkse sponsordag. Dat doen we om de mensen die het BVB financieel steunen te bedanken. De dag biedt tevens kans elkaar te zien en spreken en sponsors bij te praten over actuele projecten en activiteiten.

Sponsors en hun gezinnen waren dit jaar welkom in attractiepark Duinrell. Zo’n 130 gasten waren afgereisd naar Wassenaar om daar samen een gezellige dag te hebben.

In de ochtend bood het BVB voor geïnteresseerden een inhoudelijk programma. Erik Schultz heette het gezelschap welkom namens het BVB-bestuur. Vervolgens sprak Khalid Tachi over de samenwerking tussen EICB, BTB en BVB en de vergroenings­uitdagingen die er liggen. Vervolgens praatte Miranda Volker de zaal bij over de logistieke projecten van het BVB.

Frans van Weert is de nieuwe programmamanager van de strate­gische arbeidsmarktagenda ‘Alle hens aan dek’. Hij stelde zichzelf voor en lichtte toe wat het programma inhoudt en wat de plannen zijn. Tot slot lichtte Petra  Figee de verdere activiteiten van het BVB toe en zij sloot samen met Miranda af door met de zaal in gesprek te gaan: het BVB bestaat dertig jaar; doen we nog de juiste dingen? Wat vindt u belangrijk? De sponsors hadden hier goede ideeën over waar het BVB mee aan de slag kan.

Na het inhoudelijk programma vond een gezamenlijke lunch plaats in het restaurant. De middag was verder vrij te besteden in het park. Het BVB zag veel blije gezichten in de diverse attracties. Aan de aanwezige sponsors hartelijk dank voor hun komst!

Werkbezoek Havenwethouder

Op 3 juli heeft het BVB in samenwerking met Koninklijke BLN-Schuttevaer en het CBRB een werkbezoek georganiseerd voor Arjan van Gils, wethouder Financiën, Organisatie, Haven en Grote Projecten bij Rotterdam. Hierbij waren tevens Tamara Wanker (bestuursadviseur portefeuille Haven, Deelnemingen en Binnen­stad) en Irma Belgraver (accountmanager Haven & Maritiem) aanwezig.

Het gezelschap werd ontvangen op de Verkeerscentrale Dordrecht. Na een rondleiding daar gingen ze via een patrouillevaartuig aan boord bij het ms Solare om de praktijk te ervaren. De gasten konden in gesprek met de ondernemer zelf en daadwerkelijk eens een kijkje aan boord nemen. Altijd weer leerzaam en interessant voor hen.

Poolse delegatie

Woensdag 3 juli was een Poolse delegatie op uitnodiging van STC-Nestra op werkbezoek in Nederland. Hoofdgast was Monika Niemiec-Butryn, de directeur van het departement Watermanagement en Binnenvaart van het ministerie van Maritieme Economie en Binnenvaart in Polen. Daarnaast waren er nog twee ambtenaren die zich in Polen bezig houden met binnenvaart, infrastructuur en logistiek.

Het BVB was tijdens de ontbijtsessie aanwezig om iets te vertellen over onze activiteiten op het gebied van logistieke voorlichting en promotie van de binnenvaart bij diverse doelgroepen.

Het EICB deed dit voor hun activiteiten op het gebied van innovatie en vergroening. De delegatie kreeg ’s middags nog een rondleiding door de Rotterdamse haven met Spido.

Nederland loopt met de grootste en modernste vloot voorop in Europa. Andere landen komen vaker naar Nederland om hier informatie en kennis op te doen van de mogelijkheden.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.