- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsBurgemeester is blij met BinnenvaartSoos

Burgemeester is blij met BinnenvaartSoos

- Advertentie -

Delen

De BinnenvaartSoos in Zwijndrecht werd tijdens de laatste bijeenkomst van 2022 vereerd met een bezoek van burgemeester Hein van der Loo en wethouder Tycho Jansen. Ook aalmoezenier Bernhard van Welzenes was aanwezig bij de Kerstborrel op 20 december.

De Kerstborrel was een drukbezette middag in het Julia Internaat. Er waren bijna 150 bezoekers. Een bewijs dat samenzijn belangrijk is, zeker in moeilijke tijden, zo vond burgemeester Van der Loo. Hij verwees naar de kerststal in het Atrium van het internaatsgebouw en zei dat de happening rond de kribbe in de kerstnacht destijds ook een samenkomst was en de aanwezigen steun hadden aan elkaar in die bijzondere nacht.

Er waren bijna 150 mensen op de Kerstborrel. (foto BinnenvaartSoos)

“We hebben grote dank uitgesproken aan het internaat, waar wij onze bijeenkomsten mogen houden”, aldus bestuurslid Jean van Wijnen. “Hartelijk dank aan directrice Karin van Berkel en haar team, die allemaal voor ons klaarstaan. Ook een bewijs dat het mooi is jong en oud samen te voegen… Tijdens de soosmiddag zie je de schipperskinderen van het internaat binnenkomen, op zoek naar op en oma of een ander familielid.”

In het zonnetje gezet

Jean Wijnen werd zelf ook in het zonnetje gezet door de burgemeester, en bedankt door de vrijwilligers en de gasten, voor al het regelwerk voor de Soos. Ze doet het met plezier en vindt het zo fijn dat er elke keer zoveel mensen aanwezig zijn. Na de Kerstborrel kregen alle vrijwilligers van de BinnenvaartSoos, een diner aangeboden voor hun inzet gedurende het jaar.

Na de bijeenkomst kregen de vrijwilligers een diner aangeboden. (foto BinnenvaartSoos)

Ook dit jaar zijn er volop plannen. “We gaan 2023 met goede moed in”, aldus Jean Wijnen. Het klaverjassen start op donderdag 12 januari en staat onder leiding van Ger en Nel Timmer. Op dinsdag 17 januari is er een Nieuwjaarsborrel. “We hopen allen weer te mogen begroeten. Kom langs en U zal zien hoe gezellig het bij ons is.”

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -