- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsBonsink Aquaservice neemt Leusink en Huisman over

Bonsink Aquaservice neemt Leusink en Huisman over

- Advertentie -

Delen

De scheepsbenodigdheden- en watersportleverancier ‘Leusink en Huisman’ gaat verder onder de vlag van Bonsink Aquaservice. Particuliere klanten kunnen voortaan in de winkel aan de Zomerdijk in Zwartsluis terecht, zakelijke klanten bij Bonsinks nieuwe bedrijfsonderdeel Vessol.

Willem-Jan en Willem Bonsink, neven en zakenpartners van elkaar, zien de overname als dé perfecte kans voor verdere groei van hun bedrijf. Willem-Jan: “Met deze overname wordt ons assortiment een stuk groter. We kunnen nu bijvoorbeeld ook safety-materialen zoals brandblussers en zwemvesten leveren, evenals een bredere collectie verfsystemen, vetten en smeermiddelen. Hierdoor zijn we een nóg completer adres voor klanten uit de brede regio.”

Bonsink Aquaservice had al een behoorlijke grote dekking dankzij zijn status als Vetus Center en dealerschappen van onder andere Mastervolt, Whisper Power, Kabola, Webasto en Raymarine.

 

Vessol

Voor de Bonsinks betekent de overname dat ze zich tevens specifieker gaan richten op de beroepsvaart. “Vanuit Aquaservice deden we al veel voor de beroepsvaart, maar met de overname van Leusink en Huisman vinden we het tijd voor een gerichtere aanpak. Met ons nieuwe bedrijfsonderdeel Vessol, een samenvoeging van vessel en solution, gaan we opereren als groothandel in scheepsuitrusting en als leverancier van scheepsbenodigdheden en artikelen voor de visserijwereld. De doelgroepen waar we ons met Vessol op richten zijn de binnenvaart, baggerbedrijven, bergingsbedrijven, waterbouw, scheepswerven, beroepsvaart, zeevaart en maritieme dienstverleners”, verklaart Willem-Jan.

 

Particulieren

Zijn compagnon Willem Bonsink verwacht dat ook de particuliere klanten veel profijt zullen ondervinden van de overname. “Onze bestaande klanten profiteren van een breder assortiment en de klanten van Leusink en Huisman profiteren van een compleet dienstenpakket inclusief montage, technische ondersteuning, storingsdienst en inbouw op locatie. In onze winkel vinden ze alles voor de bouw van een boot en zijn ze verzekerd van een grote voorraad, deskundig advies en volledig assortiment, ook op technisch gebied.”

Het feit dat Aquaservice in Zwartsluis gevestigd is en voor sommigen iets meer reistijd vergt, vormt naar Willems verwachting geen probleem. “Als mensen eenmaal in de winkel hebben rondgelopen en onze klantvriendelijke aanpak en grote assortiment hebben ervaren, zijn ze ongetwijfeld overstag”, sluit hij enthousiast af.

 

Vestiging Zwolle gesloten

Klanten van Leusink en Huisman kunnen op dit moment al bij Aquaservice en Vessol terecht. De vestiging van Huisman in Zwolle is inmiddels gesloten. In Meppel zal nog tot het einde van het jaar doorgedraaid worden.

 foto: vlnr illem Bonsink, Willem-Jan Bonsink en Henk Leusink. (foto Active Creations)

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -