Vandaag (24 juli) is de nieuwe website van Koninklijke BLN-Schuttevaer online gegaan. www.bln.nl is bedoeld voor binnenvaartondernemers, betrokkenen en mediavertegenwoordigers die meer willen weten “over onze visie op de binnenvaart en vooral onze toegevoegde waarde”.

De internetsite is opgebouwd op basis van de negen aandachtspunten die in het missie-/visietraject, dat BLN-Schuttevaer met leden en stakeholders heeft doorlopen, als belangrijk zijn bestempeld: van sectorvertegenwoordiging tot ondernemerschap en van regie in de keten tot arbeidsmarkt. De ambities, en vanaf nu ook de voortgang en resultaten, op deze negen thema’s zijn op de site te vinden.

App

Er is nu ook een app voor telefoons en tablets. Die noemt BLN-Schuttevaer het “paradepaardje van de nieuwe communicatiestrategie”. De BLNonline-app is voortaan het voornaamste middel om nieuws met leden te delen.

In de app kunnen gebruikers aangeven welk nieuws ze interessant vinden door onder het kopje ‘topics’ de voor hen relevante onderwerpen aan te zetten. Inloggen in de app is alleen  voorbehouden aan leden van Koninklijke BLN-Schuttevaer.

De BLNonline-app is te downloaden in de App Store van Apple en de Google Playstore voor Android-toestellen.

 

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.