- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsBinnenvaartsoos gaat op minicruise

Binnenvaartsoos gaat op minicruise

- Advertentie -

Delen

De Binnenvaartsoos Zwijndrecht organiseert een 4-daagse minicruise over de Middenrijn. De deelnemers varen met de Statendam en stappen 20 april op in Keulen. De organisatie is in handen van Gijsbert Reijmers. Aanmelden is niet meer mogelijk.

De minicruise toont aan dat de Binnenvaartsoos nog steeds zeer actief is. De gezelligheidsclub voor oud-varenden is in 2008 opgericht. Ook in 2020 wordt de soos nog steeds elke eerste en derde dinsdag van de maand gehouden.

‘Aanstuurster’ Jean Wijnen.

Daarnaast zijn er themamiddagen, zoals over modelbouw

of een creatieve middag. “De creativiteit van de mensen is groot. Geweldig om te zien wat er tot stand komt”, zegt Jean Wijnen, aanstuurster van de soos.

Paasloterij

Vrijwilligers van de soos zorgen voor koffie, thee en andere drankjes. Op de soos van 7 april is er een paasloterij en op 21 april komt er een Oud-Hollandse snoepkraam, waarbij informatie wordt gegeven over snoep.

Er zijn geregeld themamiddagen, zoals over modelbouw. (foto’s Binnenvaartsoos)

De zomerstop is vanaf de eerste dinsdag in juni, als het voorjaar wordt afgesloten met een haringparty. Ook wordt er twee keer per maand door Nel Timmer een klaverjasmiddag georganiseerd met een goed bezet aantal tafels.

Zowel de Binnenvaartsoos als de klaverjasmiddagen vinden plaats op het Julia-internaat in Zwijndrecht. Adres: Schipperskade 75, 3331 ME  Zwijndrecht.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -