Binnenvaart Paviljoen op Navingo Career Event

0

Op 23 mei vond het Navingo Career Event in de RDM Rotterdam Onderzeebootloods plaats. Het evenement vormt de start van een carrière in de maritieme, offshore- en energie-industrie. Het BVB maakte deel uit van het Binnenvaart Paviljoen. Samen met zes andere partijen werd de binnenvaart gepresenteerd aan de jongeren als aantrekkelijke branche om in te gaan werken.

Gouden kansen

Op 13 juni organiseert evofenedex een bijeenkomst onder de noemer Gouden kansen pakken met binnenvaart en spoor. Tijdens deze bijeenkomst delen leden hun ervaringen met hun overstap naar een nieuwe modaliteit.

Daarnaast komen sprekers uit binnenvaart en spoor aan het woord om de aanwezige verladers te informeren over de leveringszekerheid, lage kosten en CO2-besparende kansen van hun modaliteit.

Namens de binnenvaart spreekt logistiek adviseur Miranda Volker van het BVB die dag.

Meevaarweekend 2019

Marit Bouwmeester is olympisch kampioen zeilen. Het water betekent voor haar passie en heel veel plezier. Zij is ambassadeur van het Meevaarweekend.

Deelt u haar passie en lijkt u het leuk om mensen kennis te laten maken met het water en het varen aan boord? Bent u misschien bereid geïnteresseerden tijdens het Meevaarweekend op 15 en 16 juni een stukje mee te laten varen? Dan horen wij graag van u!

Voor het aanmelden en voor meer informatie over dit evenement kunt u terecht op www.meevaarweekend.nl of via [email protected].

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.