- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuws‘Baggeren voor Bruggen’

‘Baggeren voor Bruggen’

- Advertentie -

Delen

In de meivakantie organiseert het Nationaal Baggermuseum allerlei activiteiten. De inmiddels bekende filmdag vindt plaats op zaterdag 23 april. De BaggerPraktijkTuin is tijdens de meivakantie open en staat vanaf 1 mei in het teken van ‘De week van ons water’.

De filmdag op zaterdag 23 april heeft als thema ‘Baggeren voor Bruggen’. Er worden beelden vertoond van het baggeren en bouwen van verschillende bruggen, zoals de Zeelandbrug en de Oosterscheldekering. Ook de bouw van de Maastunnel komt aan bod. De films bestrijken een periode van bijna tachtig jaar.

Er zijn twee voorstellingen: de eerste begint om 11.10 uur en duurt tot 14.00 uur. In de lunchpauze zijn huisgemaakte soep en vers belegde broodjes verkrijgbaar. De tweede voorstelling begint om 14.15 uur en duurt tot 17.00 uur. Kijk voor het exacte programma op www.baggermuseum.nl.

Het Nationaal Baggermuseum is open van dinsdag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Het adres is Molendijk 204, 3361 ER Sliedrecht.

 

foto: Remco van de Ven

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -