Atlas levert varend personeel RWS

0

Atlas Professionals is voor de komende 3 jaar uitgekozen als exclusief leverancier van nautisch personeel voor een deel van de vloot van Rijkswaterstaat. Het contract gaat in op 1 december, met een mogelijke verlenging van nog eens twee jaar.

Atlas stelt nautisch personeel beschikbaar voor diverse schepen van de Rijksrederij, waaronder de Kustwacht, markerings-, oliebestrijdings-, onderzoeks- en patrouillevaartuigen. De functies variëren van kapitein, stuurman, matroos/kok, hoofdwerktuigkundige, 2e werktuigkundige, bootsman tot wachtsman/walmachinist. De bemanning zal aangestuurd en gecoördineerd worden vanuit het Atlas-kantoor in Urk.

 

Trots

‘We zijn enorm trots dat we het contract hebben binnengehaald. Het nautisch personeel voor de vloot past perfect binnen onze huidige werkzaamheden en we kijken er enorm naar uit om een langdurige relatie met Rijkswaterstaat op te bouwen’, zegt Evert Jan van Slooten, business manager bij Atlas Professionals.

De vloot waarop de Atlas-medewerkers gaan varen, zal voornamelijk actief zijn op het Nederlandse gedeelte van de Noordzee en een deel van de Nederlandse binnenwateren.

 

 

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.