Anti-slip tape VS anti-slip trap: alle voor- en nadelen op een rij

0


Aangeboden door Nedelko

Als je je trap anti-slip wilt maken dan zijn hier een paar oplossingen voor. Zo kun je kiezen voor tape en een paar delen van de trap antislip maken, trapneuzen gebruiken of de gehele trap bekleden met antislip bekleding. Elke Anti slip industriële oplossing heeft zo zijn voordelen en deze bespreken we in dit artikel. In dit artikel bespreken we de voor- en nadelen van het gebruiken van antislip-tape en voor- en nadelen van het volledig antislip bekleden van de trap. Daarna vergelijken we deze met elkaar. 

Ben je ook op zoek naar antislip producten zoals de antislip tape of antislip bekleding voor de trap? Bezoek dan de webshop van Nedelko. Hier vind je allerlei soorten anti-slip producten zoals tape, trapneuzen, matten en platen.

De voordelen en nadelen van anti-slip tape 

Als je je trap antislip wilt maken, dan kun je dit onder andere doen door tape te gebruiken. De antislip tape is makkelijk aan te brengen op de trap en is daarnaast vaak de goedkoopste optie. Ook het is de tape handig als je alleen bepaalde delen antislip wilt maken en niet perse grote delen wilt bekleden met antislipmateriaal. De hiervoor genoemde punten zijn dan ook voornamelijk de voordelen. Als we kijken naar nadelen, dan is het grootste nadeel dat antislip tape voornamelijk geschikt is voor trappen binnen. Buiten kan het weer invloed hebben op de tape. Regen of vochtigheid kan ervoor zorgen dat de tape sneller loslaat. 

De voordelen en nadelen van een anti-slip trap 

Dan is er ook nog de antislip trap. Een antislip trap kun je maken door een trap volledig te bekleden met antislip matten en platen. Het voordeel van deze matten en platen gebruiken is dat je snel een groot deel van de trap kan bekleden met antislip materiaal. Het is daarnaast makkelijk en dus snel voor elkaar te krijgen.

Een gehele antislip trap is daarnaast veiliger dan een trap met alleen antislip tape op een paar delen. Wel kost het natuurlijk iets meer dan antislip tape, vooral omdat je ook de gehele trap moet beleggen. 

Anti-slip tape VS anti-slip trap

Als we dan antislip tape met de antislip trap vergelijken dan zijn er een paar verschillen. Afhankelijk van wat je voorkeur heeft, is de ene een betere optie dan de andere.

Een antislip trap die geheel bekleed is met antislip materiaal is natuurlijk de veiligste optie. Wel kost het iets meer werk en geld. Als je een lager budget hebt en maar kleine delen antislip wilt en hoeft te maken, dan is antislip tape al een goede optie.

Afhankelijk van budget en hoeveel moeite je erin wilt en kan steken is de ene dus beter dan de andere. Toch zijn het nog steeds beide goede opties en maak je de trap veiliger door antislip materiaal aan te brengen. 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.