- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsAangenaam druk op Open Scheepvaartdagen Antwerpen

Aangenaam druk op Open Scheepvaartdagen Antwerpen

- Advertentie -

Delen

De eerste dag van de Open Scheepvaartdagen Antwerpen zit erop. Vrijdag 15 maart was het “aangenaam druk”, zoals een van de exposanten het verwoordde. Hij merkte op dat er meer bezoekers op de openingsdag waren dan andere jaren. Dat is vooral een zakelijke dag. Zaterdag en zondag komen vooral families.

Havenschepen Annick de Ridder (2e van rechts) sprak op de stand met medewerkers van Port of Antwerp-Bruges. (foto Tekst & Toebehoren)

Na de openingsborrel voor exposanten maakte havenschepen Annick de Ridder vrijdag een rondje over de beurs in De Waagnatie. Daarbij sprak ze onder meer met medewerkers van Port of Antwerp-Bruges. Dat zijn in feite collega’s, want vanuit haar functie is ze bestuursvoorzitter van het havenbedrijf.

Er zijn aardig wat nieuwe exposanten: bedrijven die nooit eerder aan de Open Scheepvaartdagen hebben deelgenomen. In totaal ligt het aantal standhouders zelfs wat hoger dan vorig jaar. De stands zullen gemiddeld ook wat groter zijn, aangezien veel bedrijven ervoor gekozen hebben om met meerdere partijen op één stand te staan.

De Open Scheepvaartdagen Antwerpen zijn nog op zaterdag 16 maar van 14.00 tot 20.00 uur en op zondag 17 maart van 12.00 tot 18.00 uur.

Een ludieke muzikale onderbreking. (foto Tekst & Toebehoren)

 

 

 

 

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -