- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsBelgen kopen Evenementenhal

Belgen kopen Evenementenhal

- Advertentie -

Delen

Evenementenhal is overgenomen door Artexis Easyfairs. De drie Nederlandse locaties in Gorinchem (eigendom), Venray (gehuurd) en Hardenberg (eigendom) en de Duitse in Bad Salzuflen (gehuurd) voegt de Brusselse organisator van beurzen en beheerder van expohallen en congresgebouwen, toe aan zijn portfolio, die nu uitkomt op elf eventlocaties (240.000 m²) en meer dan 200 evenementen.

Vooral Evenementenhal Gorinchem is bekend in de binnenvaart. Daar vindt jaarlijks de succesvolle beurs Maritime Industry plaats (ooit begonnen onder de naam Construction & Shipping Industry).

 

Hennie van der Most

Eric Everard, oprichter en CEO van Artexis Easyfairs, zegt dat Evenementenhal perfect aansluit op de activiteiten van zijn bedrijf. “Deze overname leidt ons naar een nieuw niveau, waardoor we onze zichtbaarheid op de markt kunnen vergroten en ons kunnen profileren als een van de wereldwijd toonaangevende bedrijven in de sector van de beurzen, meetings en evenementen.”

Evenementenhal werd opgezet door de bekende ondernemer Hennie van der Most. Sinds enkele jaren was het bedrijf eigendom van H2 Equity Partners Fund, ABN Amro Participaties en twee minderheidsaandeelhouders.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -