- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsNieuwe naam voor Scheepsbouw Nederland

Nieuwe naam voor Scheepsbouw Nederland

- Advertentie -

Delen

Netherlands Maritime Technology is de nieuwe, gemeenschappelijke naam voor vereniging Scheepsbouw Nederland, HME BV en stichting CMTI. Onder deze merknaam zal vereniging Scheepsbouw Nederland formeel verder gaan als Netherlands Maritime Technology Association, stichting CMTI als Netherlands Maritime Technology Foundation en HME BV als Netherlands Maritime Technology BV.

Internationaal
De nieuwe naam moet voor meer duidelijkheid zorgen en een sterkere profilering van leden in het buitenland mogelijk maken, omdat de naam ook zal worden ingezet voor internationale promotie- en lobbydoeleinden. Dat gebeurde tot nu toe onder de merken Maritime by Holland en Holland Shipbuilding Association. “Tevens doet de naam beter recht aan het technologische en innovatieve karakter van onze leden”, stelt de organisatie zelf.

Lancering
De komende maanden worden de details van deze naamswijziging verder uitgewerkt. De officiële lancering van de nieuwe naam zal plaatsvinden tijdens de algemene ledenvergadering op donderdag 8 mei. De internationale lancering is op SMM in Hamburg, de beurs die van 9 tot en met 12 september wordt gehouden.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -