- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsLentemarkt bij De Meerpaal

Lentemarkt bij De Meerpaal

- Advertentie -

Delen

Schippersinternaat De Meerpaal in Capelle aan den IJssel houdt vrijdag 24 mei een Lentemarkt. “De Kerstmarkt van twee jaar geleden was zo’n succes dat we hebben besloten er een vervolg aan te geven”, aldus Esther Goudriaan, een van de drijvende krachten achter het initiatief. “Alleen het tijdstip hebben we verlegd naar het voorjaar om weer een andere sfeer te kunnen creëren.”

Kraampjes
Er is van alles te doen en te zien. Goudriaan vertelt: “Er komt een speciaal kinderplein waar de kinderen zich uit kunnen leven op een springkussen en spelletjes kunnen doen. De volwassenen kunnen zich ondertussen tegoed doen aan een bak koffie of thee met zelfgebakken taart. Natuurlijk zijn er meer versnaperingen te krijgen, zoals poffertjes, hotdogs, hamburgers en veel meer.”

Op het plein voor het internaat komen allerlei kraampjes.

Verder is er van alles te koop. Bloemen, brood en banket, handgemaakte kaarten en cadeautjes, boeken, speelgoed en allerlei andere kraampjes zullen op het plein vóór het internaat te bezoeken zijn. Er is ook een loterij met mooie prijzen!

Brood en Hoop
Een deel van de opbrengst van de Lentemarkt is bestemd voor de kinderen van het internaat. “Hiermee kunnen we leuke uitjes voor de kinderen blijven organiseren.”
Maar deze keer is er ook een goed doel aan de dag verbonden, waaraan een deel van de opbrengst zal worden geschonken. Dat is de stichting van de familie Van Waardenberg (ex ms Hoop op Zegen) in het Roemeense Gârbova. Zij zijn een bakkerij aan het opzetten om werkgelegenheid te creëren onder de allerarmsten in de regio waar zij inmiddels al heel wat jaren wonen.

De lentemarkt begint om 14.00 uur. Het adres is: Pastel 94, Capelle aan den IJssel.
Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -