- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsIn de rij voor werk

In de rij voor werk

- Advertentie -

Delen

Tot in de middag stonden er woensdag 10 april rijen mensen bij de ingang van het Navingo Maritime & Offshore Career Event. De belangstelling voor de banenbeurs was enorm. Dat zegt iets over de huidige arbeidsmarkt: enerzijds neemt de werkloosheid toe en zijn er dus meer werkzoekenden; anderzijds oriënteren studenten zich al vroeg op hun eerste echte baan.

(foto Tekst & Toebehoren) 

Tegelijkertijd was op het evenement in Beurs-WTC Rotterdam duidelijk dat er in de maritieme sector en de offshore juist nog heel wat werknemers worden gezocht. Het gaat vooral om technische functies en voor goed opgeleide en gemotiveerde mensen.

Frans van Seumeren
Dat zei ook Frans van Seumeren. De oud-eigenaar en -directeur van Mammoet verrichtte de opening van het Maritime & Offshore Career Event. Tegenwoordig heeft hij de bedrijven Rolldock en Roll Lift, die eveneens in het zwaar transport actief zijn. Die bedrijven hadden ook een stand op de beurs.
Mensen zijn het belangrijkste binnen een bedrijf. Niet de managers, maar iedereen. Een ketting is nu eenmaal zo sterk als de zwakste schakel.” De Rolldock-schepen varen met Nederlandse officieren en Filipijnse matrozen.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -