Zeilend eiland hoppen op het wad

0

Van 8 juli tot en met 24 augustus vaart de Eilandhopper weer op het wad. Die biedt een zeilende dienstregeling tussen Amsterdam, Enkhuizen, Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog en Lauwersoog.
Passagiers kunnen één overtocht boeken of meerdere (en zelfs compleet verzorgde retourreizen). Overnachten aan boord is mogelijk en ook fietsen kunnen mee. Er vaart een kok mee die, tegen een geringe vergoeding, een lunch en/of diner verzorgt.

Eilandhopper is een bijzonder concept omdat het de enige zeilende dienstregeling tussen de Waddeneilanden is. Ook is het een bijzondere manier om van eiland naar eiland te hoppen. De overtochten worden gevaren met twee historische zeilklippers. De klipper Avontuur zeilt het traject tussen Amsterdam, Enkhuizen, Texel en Terschelling. De Willem Jacob zeilt tussen Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Arrangementen
In samenwerking met Stayokay zijn er diverse arrangementen samengesteld die passagiers in de gelegenheid stellen om naast het varen ook de Waddeneilanden te ontdekken.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.