YMR-kandidaten bereiden zich varend voor

0

Vrijdag 4 september worden de nieuwe Young Maritime Representatives bekendgemaakt voorafgaand aan de start van de Wereldhavendagen in Rotterdam. De kandidaten voor het jongerenambassadeurschap van de maritieme sector voeren gisteren aan boord van Zr. Ms. Zeeland mee naar de havenstad. Het marineschip meerde alvast af voor het evenement, waar bezoekers het kunnen bezichtigen.

De potentiële Young Maritime Representatives werden s ‘morgens in de marinehaven van Den Helder ontvangen. De studenten kregen al varende, onder begeleiding van de huidige Young Maritime Representative (YMR) Guus van Fulpen, uitleg over de inhoud van het jongerenambassadeurschap voor de maritieme sector. Vervolgens kregen ze rondleidingen aan boord en praatten ze met de bemanning over het varende leven, militaire oefeningen en de counterdrugsoperaties waaraan het schip heeft deelgenomen.

Opening

De kandidaten die vrijdag voor het komende studiejaar tot YMR worden verkozen, verrichten die dag samen met de voorzitter van Stichting Wereldhavendagen de publieksopening van de Wereldhavendagen. Tijdens de reis kregen ze de gelegenheid om zich daar alvast op voor te bereiden.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.