Van der Velden verbreedt afzetmarkt

0

Van der Velden Marine Systems breidt zijn activiteiten uit met de oprichting van een nieuwe afdeling: Van der Velden Equipment. Behalve op de maritieme markt zal deze afdeling zich ook gaan richten op de sectoren industrie en energie.

Van der Velden Equipment is voortgekomen uit de Industrial divisie en continueert als zodanig de jarenlange vertegenwoordiging van Effer-marinekranen en de distributie voor Fuke-warmtewisselaars. In lijn met de ambitie om het producten- en dienstenportfolio verder uit te breiden heeft Van der Velden Equipment onlangs vertegenwoordigingsovereenkomsten gesloten met Heat Nord (bunkoelers), Gesab (thermische olie-boilers), MEP (marinekranen, lieren en overige dekuitrusting), GEA Westfalia Sepsarator en SEPAR (brandstoffilters).

Van der Velden Barkemeyer
Van der Velden Equipment is verder de exclusieve agent voor Van der Velden Barkemeyer en verkoopt complete manoeuvreersystemen voor zeegaande schepen, inclusief roeren, roerkokers, Van der Velden Commander Ram-type en Rotary-vane stuurmachines, straalbuizen en EPS-boegschroeven.

Marnix Verschoor is aangesteld als general manager en is verantwoordelijk voor de positionering van deze nieuwe afdeling in de markt en voor de uitbreiding van het producten- en dienstenpakket. Verschoor heeft een gedegen maritiem-technische en commerciële achtergrond. Hij werkt nauw samen met Ton van Es, die ruim vijf jaar als onafhankelijk agent in de Benelux heeft gewerkt voor Van der Velden Barkemeyer.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.