- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsVan der Velden sluit aan bij Green Award

Van der Velden sluit aan bij Green Award

- Advertentie -

Delen

Van der Velden Marine Systems is incentive provider geworden van Stichting Green Award. Als De nieuwe supporter van het internationale certificatiesysteem geeft voortaan tot 15 procent korting op geselecteerde producten en diensten van Van der Velden.

Green Award stelt de kwaliteits- en veiligheidseisen aan zee- en binnenvaartschepen. Door certificering kunnen scheepseigenaren aantonen dat ze uitstekende duurzame prestaties leveren.

De roeren en stuurinstallaties van Van der Velden Marine Systems zijn bekend om hun hoge  kwaliteit. Betrouwbaarheid, lage onderhoudsbehoefte, veiligheid en duurzaamheid gelden als de belangrijkste speerpunten binnen het productie- en installatieproces van de onderneming. Om verdere promotie van praktijkvoorbeelden en toepassing van efficiënte technologieën te ondersteunen, en zo te helpen de ecologische voetafdruk te verminderen, heeft Van der Velden besloten tot het Green Award-systeem toe te treden.

 

Brandstofbesparing

De samenwerking tussen beide partijen werd officieel bezegeld door de overhandiging van het Green Award-bord door directeur Jan Fransen van de stichting aan directeur Wim Knoester en salesmanager Cor de Wit van Van der Velden.

Vlnr: Jan Fransen (directeur Green Award Foundation), Cor de Wit (salesmanager Van der Velden Marine Systems) en Wim Knoester (directeu, Van der Velden Marine Systems). (foto Green Award)

Knoester noemde brandstofbesparing “één van de essentiële onderdelen bij het bestrijden van emissies en een garantievoorwaarde voor duurzaamheid, noodzakelijk om de wereld zoals wij deze kennen te behouden voor toekomstige generaties”.

Zeeschepen en binnenvaartschepen die over een Green Award-certificaat beschikken ontvangen voortaan kortingen tot 15 procent op de geselecteerde producten en diensten. Gecertificeerde binnenvaartbedrijven komen daarnaast in aanmerking voor gratis advies op installaties voor brandstofbesparing.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -