Tiber gaat skiën [INGEZONDEN]

0

Bewoners van woonhuis Tiber van het Sint Nicolaas Internaat uit Nijmegen is op schrikkeldag een dagje uit geweest. Een van de jongeren, Anja, doet verslag.

Woensdag 29 februari, alleen al leuk omdat het zo’n speciale datum is, zijn we rond een uur of 17.00 uur gaan rijden met alle jongeren richting het centrum van Nijmegen. In ijscafe Bolzano hadden we gereserveerd om een uur lang onbeperkt poffertjes te gaan eten, en het was een succes, want er werd flink gegeten. Er waren er veel die meerdere porties namen. De sfeer was ook super, we zaten in kleine groepjes, maar toch dicht bij elkaar, zodat we allemaal wel met elkaar konden kletsen.
Daarna zijn we rustig aan richting Wijchen gereden, om daar een uur te gaan skiën op Kunstskibaan de Wijchense berg. Dit is iets waarvan je niet helemaal weet of iedereen het wel leuk vindt, maar wat was het een succes!

Er waren er een aantal die meteen van de hogere piste af wilden, maar de skileraar die ons vanaf het begin begeleidde, wilde eerst zien wat we konden. Er mochten er een aantal naar boven, en er bleef een groepje beneden om echt les te nemen.
Het ging natuurlijk niet helemaal vlekkeloos bij iedereen, maar dat zorgde natuurlijk voor de meest hilarische momenten! We hebben enorm gelachen en gelukkig zijn er geen echte vervelende ongelukken gebeurd.
Al met al een geslaagde dag, en wat mij betreft, voor herhaling vatbaar. En ik denk dat onze jongeren dat zeker met mij eens zijn!

Anja,
Tiber

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.