- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsSean Zwering is de sociaalste

Sean Zwering is de sociaalste

- Advertentie -

Delen

Sean Zwering heeft de Nautilus-prijs ‘Meest Sociale Student’ gekregen. De mbo2-leerling van het Maritiem College IJmuiden ontving de prijs van de vakbond tijdens de jaarlijkse binnenvaartdiploma-uitreiking.

Nautilus Binnenvaart-bestuurder Carl Kraijenoord reikte de prijs uit. Nog belangrijker voor de 19-jarige schipperszoon uit Lemmer was het welverdiende diploma matroos dat hij diezelfde middag ontving.

 

Regelaar

Carl Kraijenoord legde uit waarom de internationale vakbond voor zee- en binnenvaart de prijs voor ‘Meest Sociale Student’ naar Sean Zwering ging: “Het is iemand die graag alles regelt in de klas en zijn afspraken altijd nakomt. Hij stelt zich sociaal op en is ook voorkomend naar de docenten. En dankzij zijn grote doorzettingsvermogen gaat hij na de zomervakantie starten met de mbo3-opleiding schipper binnenvaart op de locatie Harlingen.”

 

Nóg gemotiveerder

Sean zei erg vereerd te zijn. “Ik had het zeker niet verwacht en daardoor werd ik op deze diplomauitreiking zeer verrast door deze titel. Ik heb het erg naar mijn zin op de opleiding en vind het daarom heel leuk om te zien dat de school mijn inzet kan waarderen. Dankzij deze Nautilus-prijs ben ik nóg gemotiveerder geworden om mijn volgende opleiding tot een goed resultaat te brengen.”

In totaal werden in IJmuiden 85 binnenvaartdiploma’s uitgereikt. Aan 76 jongens en 9 meisjes.

foto: Nautilus Binnenvaart

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -