- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsReederei Deymann breidt uit met wegvervoer

Reederei Deymann breidt uit met wegvervoer

- Advertentie -

Delen

Martin Deymann en Marcel Hulker hebben samen 2M Logistics opgericht. Ook hebben ze Henk Vlot Transport & Forwarding overgenomen. De wegvervoerder uit Haaften gaat onder de vlag van 2M Logistics verder.

Voor de Duitse Reederei Deymann is de stap naar het wegtransport een strategische uitbreiding van de activiteiten. “We zullen het bedrijf voorlopig op dezelfde manier voortzetten als voorheen”, aldus Martin Deymann in een persverklaring. “Ons langetermijndoel is natuurlijk duurzame groei. Dit bereiken we het beste door nauw samen te werken met de langdurige, betrouwbare partners van Henk Vlot samen met de zeer gewaardeerde collega’s. Ons belangrijkste doel is om de collega’s zekerheid en vertrouwen te bieden.” Alle werknemers worden overgenomen.

CEO

Zaterdag 2 maart werden de medewerkers van Henk Vlot gezamenlijk door Deymann, Hulsker en Vlot geïnformeerd over de overname tijdens een intern bedrijfsevenement. Henk Vlot Transport & Forwarding heeft een wagenpark van 32 vrachtwagens en 45 trailers. Het Haaftense bedrijf biedt een breed scala aan transport- en expeditieactiviteiten.

Marcel Hulsker krijgt als CEO de dagelijkse leiding hebben over Henk Vlot Transport & Forwarding. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring in de logistieke sector. De laatste jaren was hij lid van de directie van Contargo.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -