Nieuw Havenhandboek Dordrecht

0

Vorige maand is het nieuwe Havenhandboek van de gemeente Dordrecht verschenen. Het gratis verkrijgbare 104 pagina’s tellende boekwerk bevat tal van maritieme onderwerpen die in de Drechtsteden spelen.

Het naslagwerk is een coproductie van de sector Stadsbeheer/Havenbedrijf Dordrecht, het Ondernemersloket en Pacino Communicatie. Er is aandacht voor het milieu (met onder andere informatie over walstroom). Ook staan de samenstellers stil bij de aanleg van Maasvlakte 2, waaraan veel bedrijven uit de regio meebouwen. Verder is er aandacht voor onderwerpen die niets met de haven en de scheepvaart te maken hebben, zoals het vernieuwde Dordrechts Museum, de Sportboulevard en National Park De Hollandsche Biesbosch. Daarnaast bevat het Havenhandboek een handig adressenregister.

Het boek is gratis af te halen bij Intree (de VVV), het Havenbedrijf aan de Merwekade en op het Stadskantoor en Ondernemingsloket. Ook wordt het boek verspreid naar alle havens in Nederland en tal van havens in Europa en het wordt ter promotie van de Drechtsteden gebruikt voor beurzen en evenementen.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.